Intuïtieve massage

Ontspanning, fysiek en emotioneel. Een weldadig uur voor body and mind

Intuitieve massage

Wat houd een Intuïtieve massage in?

Een massage is voor velen een gevoel van luxe. Een massage maakt stofjes los, die er voor zorgen dat je ontspant. Er wordt een gelukshormoon aangemaakt. Dit zorgt er voor dat je na een massage weer helemaal ontspannen en opgeladen naar huis gaat.

Ik masseer intuïtief, wat zoveel wil zeggen als: dat wat nodig is en wat losgelaten mag worden, komt aan bod. De ene keer zal er alleen zachte aanraking nodig zijn, soms vraagt een plek een wat stevigere aanpak.
Ten alle tijden ga je diep ontspannen.
Indien gewenst maak ik ook gebruik van meditatie en trance technieken, die de ontspanning nog meer verdiepen en je ook op dieper niveau kunnen helen. Daardoor zul je niet alleen fysiek helemaal ontspannen, maar ook mentaal op diepere lagen kunt loslaten wat losgelaten kan worden. Het kan gebeuren dat er tijdens de massage emoties los komen, waar we gelijk aandacht aan geven en doorheen kunnen werken. De combinatie van de aanraking en de meditatieve staat werkt diep door.

Hoe gaat een Intuïtieve massage in zijn werk?

Bij Intuïtieve Massage staat de liefdevolle aanraking voorop. En vanuit die liefdevolle aanraking ontstaat een massage op maat, precies passend bij de ontvanger.

Ik maak gebruik van eenvoudige technieken die geschikt zijn en ruimte geven voor een intuïtieve benadering. Deze technieken zijn verzameld uit diverse stromingen, Bodydearmouring, Access Bars, Basis Massage technieken.

Wat is de intentie achter de Intuïtieve massage?

Bij het toepassen van deze technieken ga ik steeds terug naar de drie basisintenties van de massage, namelijk:

✔️   Helpen losmaken en afvoeren van vastgezette spanning en afvalstoffen.

✔️   Met liefdevolle handen bevestigen en laten voelen: ‘dit ben jij, je mag er zijn’.

✔️   Verbinding maken tussen de verschillende delen van het lichaam, alles bij elkaar laten horen, helpen het lichaam weer als één geheel te ervaren.

Een aantal technieken waar ik mee werk

Body Deamouring

Dit is een sjamanistische massage voor emotionele trauma-release waarbij op het bindweefsel wordt gewerkt. Wetenschappelijk is bewezen dat bindweefsel trauma’s opslaat, daar waar gewerkt wordt, kunnen emoties loskomen waardoor je precies voelt wat er daar opgeslagen zit. Door dit op een zachte en toch directe wijze los te maken, kan je op een doeltreffende en liefdevolle manier trauma’s loslaten.

Er kan voor een totale sessie Body Deamouring gekozen worden, of dit kan onderdeel zijn van de intuïtieve massage. Deze massage duurt doorgaans minimaal 1,5-2 uur. Het is een intensieve massage, het kan ook waar trauma vast zit gevoelig zijn.

Access Bars

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

Ontspanningsmassage technieken

Ik maak onder andere gebruik van de volgende technieken. Ik werk bij de ontspanningsmassage systemisch de spiergroepen af, in de rug.
  • Palperen. Palperen is eigenlijk niets anders dan voelen met mijn handen. Ik voel waar de knopen zitten en zal deze door middel van de warmte en het masseren laten oplossen. Dit geeft direct verlichting aan het lichaam.
  • Intermitterend drukken. Daarmee laat ik diegene die ik aan het masseren ben aan mijn handen wennen.Zo kan de energie die er vrijkomt zowel bij mij als bij de klant optimaal gaan stromen, waardoor er diepe ontspanning in het lichaam ontstaat.
  • Effleurage (strijkingen). Strijkingen helpt om losgekomen blokkades af te voeren naar de lymfen, zodat ze het lichaam kunnen verlaten.

**Disclaimer: Alle massages zijn gericht op welzijn, hebben geen enkele seksueel getinte intenties. Vraag naar dergelijke massages wordt niet ingewilligd. Als tijdens de massage blijkt dat u met deze verwachting bent gekomen, wordt de massage direct afgebroken en wordt u verzocht te vertrekken.

Welke Intuïtieve massage past het beste bij jou?

Scroll naar boven