Wat zeggen klanten over mij?

Bekijk hier lovende recenties van mijn klanten

Bernadette

Familieopstelling

Afgelopen week heb ik bij Lenny familieopstellingen gedaan. Er waren wat zaken die bij mij speelden waar ik graag mee aan de slag wilde gaan. Ik voelde dat het moment was aangebroken dus deed Lenny een berichtje die al snel tijd voor me vrij maakte.Na een kort gesprek gingen we aan de slag, familieopstellingen, in het verleden had ik het al eens gedaan, dus helemaal nieuw was het niet voor mij. Toch was het deze keer anders en ook bijzonder. Lenny heeft mij heel goed begeleid en ondersteund, omdat ik het soms even lastig had om ergens “bij te komen” of om mijzelf op een liefdevolle manier “uit te dagen”. Met een hoop geduld lukte het mij toch om daar te komen wat op dat moment nodig was, waar ik blij mee was.Dank je wel lieve Lenny voor je tijd, geduld, liefdevolle en fijne energie. Ik ben dankbaar dat ik dit stukje aan heb mogen gaan onder jouw begeleiding 🙏🏻❤️

H.A.

Tijdens mijn 1ste consult met Lenny werd mijn vraag meteen helder en ging ik op zoek naar de eventuele bron van mijn met succes behandelde borst-tumor. Het verbaasde mij dat ik zo snel in diepere lagen terecht kwam en kontakt kreeg met mijn onderbewuste. Ik voelde me veilig en kon me daardoor overgeven aan de rustige stem van Lenny die me zorgvuldig leidde. Ik heb met enkele sessies mijn vraag beantwoord gezien en ben blij dat ik mijn doel bereikt heb: ik heb meer inzicht gekregen en heb de valkuil kunnen afsluiten die me mijn leven lang heeft beïnvloed.

Cindy Molle

Soulkey Therapy

Afgelopen maandag mocht ik een Soulkey Reis bij Lenny ontvangen. Zo mooi hoe we elkaar mooie dingen mogen geven en zo uit mogen wisselen. Ik had haar een Emdr gegeven, en voor mij klopte de Soulkey in dit moment.Wauwww het was een hele mooie verdiepende reis samen met Lenny. De Soulkey is een reis van de Ziel. Een zielenreis die je maakt en je eigen Ziel jou leidt naar de juiste antwoorden die op dit moment belangrijk voor je zijn. Lenny is hier erg deskundig in. Je kan voelen dat dit echt haar ding is. Het was een kado om deze reis samen te maken.Ik kwam op mijn reis veel vrouwelijke Godinnen tegen waarin Maria Magdalena en de energie van Maria en Isis. Ze gaven met boodschappen en energie. Ik stond ook voor een deur die van walnoten hout bleek. Die energie mocht ik nog dieper in mij integreren. Heel bijzonder. Ik zag later dat het echt een heilige boom is. Een orakelboom die staat voor wijsheid en levensenergie en vreugde. De boom liet me zo veel voelen. Mijn verbinding met mezelf als vrouw en mijn oerenergie en mijn diepe verlangen om nog meer in de natuur te werken. Mijn Zielenraad die ik mocht ontmoeten. Het was heerlijk met ze te Zijn en te praten. Kortom, een hele bijzondere reis die me nog meer bij mezelf en mijn eigen Wijsheid terug bracht. Ik kan je dit echt aanraden eens te doen.

Mariël Boucherie

Soul Journey

Enige tijd geleden heb ik een Soul journey van Lenny ontvangen. Eerlijk gezegd had ik geen idee wat ik mij hierbij voor moest stellen dus ik ging er, zeg maar, volledig blanco in.Wat een mooie reis was dat! Stap voor stap word je meegenomen naar jouw zielenfamilie. Echt heel bijzonder. Lenny neemt je mee op reis, stelt wat (maar niet veel) vragen maar laat de reis zich vooral ontvouwen.Alles mag er zijn, soms lukte het mij niet om de dingen voor mij te zien omdat ik (blijkbaar ook onder hypnose-) eigenwijs als ik ben mijn eigen pad wilde volgen. Lenny volgde hierin en sloot aan waar ik mij begaf op het pad. Het is moeilijk om in woorden te vatten, maar toen uiteindelijk de ‘deur’ naar mijn zielenfamilie openging voelde het als een diep weten, herkennen en thuiskomen. Verbonden met de aarde, planten, water(vallen), bomen, lucht en dieren…kreeg ik duidelijk de boodschap: Het is HIER te doen, op aarde… Allerlei boodschappen en beelden kreeg ik te zien en het voelde voor mij als één grote bevestiging, thuiskomen en herkenning.🌎☘🌱🌿💦🐘 GEAARD…zo voelde het letterlijk. No-nonsens is wel het kernwoord van mijn zielenfamilie 😂 De volgende dag opende ik Facebook en wat schertst mijn verbazing? Het eerste wat ik zie op mijn tijdlijn is het beeld van mijn zielenfamilie! Begeleid met een tekst die ik mocht ontvangen de dag ervoor tijdens mijn reis: – jij leeft niet op aarde, jij bent de aarde- Hoe bijzonder is dat! (zie afbeelding – Aubrey Marcus) Lenny, dankjewel dat je zo’n liefdevolle, professionele en geduldige reisbegeleider was op mijn Soul Journey!❤ Ik kan iedereen oprecht een Soul Journey aanbevelen bij Lenny! — enthousiast, met Len Ny.

Pepijn

Bezielings Traject

Ik liep al even met wat problemen waarbij men mij niet echt heeft kunnen helpen. Tot ik bij de GGZ kwam, na een paar gesprekken werd ik doorverwezen naar Lenny. Ik ben met Lenny een traject aan gegaan van 10 sessies. In deze sessies hebben we allerlei vormen van therapie gedaan. Dit heeft voorkomen dat er een bepaalde voorspelbaarheid zou zijn, die ik wel had bij een psycholoog. Juist doordat ik bij Lenny geen specifieke therapie hebt gekozen, kon ik op allerlei vlakken werken, wat in mijn geval juist goed werkte. De therapie heeft me zeker gebracht wat ik nodig had, dit kwam door meerdere zaken. Zoals dat we elkaar goed aanvoelden en op het zelfde niveau aan de slag konden gaan. Ik ben zeker nog niet helemaal waar ik wezen moet, maar ik ben al wel 80% van waar ik zijn wil. Ik heb Lenny ervaren als een allround therapeut die goed aanvoelt waar aan gewerkt moet worden. Ze kijkt dan ook verder als ze voelt dat er meer nodig is. Ik zou Lenny zeker aanbevelen, ze heeft me erg goed geholpen en ik ga nog even door.

Deel ook jouw ervaring!

Ik ben benieuwd naar jouw ervaring, deel hem hier

Scroll naar boven