TherapieËn

Begeleiding naar een leven waar je oprecht blij van wordt

 alle therapieën zijn gericht op het “Her-inneren” van wie jij in essentie bent. Ze verschillen van elkaar in hun aanpak. De een is heel praktisch, de volgende is gericht op cognitieve (het denken). Het kan fysiek gericht zijn of juist heel spiritueel of een combi daar van. En te samen vormen ze een prachtige combi om een traject te vormen.

Therapieën

Hypnotherapie

Hypnotherapie

Hypnose is een diepe ontspanning met een sterke focus. Je lichaam en geest gaan in een diepe ontspanning, terwijl je toch je focus behoudt. 

EMDR

EMDR

EMDR is een therapie voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van een schokkende ervaring. 

Bezielingstraject

Bezielings Traject

Tijdens een bezielingstraject, wat 10 sessie inhoud, neem ik je mee in diverse vormen van therapie. Je begint met een ontwikkelingsvraag, bijvoorbeeld: Hoe kan ik meer plezier uit mijn werk halen? Of…. Wat heb ik nodig om mijn grenzen aan te kunnen geven? Door het uitvoeren van verschillende oefeningen kom je er achter wie jij in essentie bent.

Soul journey

Soul Journey
& Soulkey Therapy

In een Soul Journey neem ik je op reis mee in je eigen onderbewuste. Ik wil met jouw gevoelens en emoties aan de slag en vooral met de overtuigingen die je opgeslagen hebt in je onderbewuste en waar je hinder ondervindt.

Access Bars points

Access Consciousness
is Access Bars

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

Intuitieve massage

Intuïtieve massage

Tijdens een intuitieve massage komt dat wat nodig is en wat losgelaten mag worden aan bod. Ten alle tijden ga je diep ontspannen.

Breath-work

Breath-work

Tijdens een ademsessie ga je op een bepaalde manier ademhalen die jou intens je eigen energie gaat laten ervaren. Het brengt je bij pijn, verdriet, vreugde, angst. Het brengt je precies daar waar je op dat moment behoefte aan hebt, wat nodig is om aan te kijken. Dat heeft een helend effect op je emoties, maar ook op je lichaam. Het geeft energie en het maakt dat je weer volledig in je eigen energie komt te zitten. 

Opstellingen

Opstellingen

Eigenlijk kun je alles opstellen. Je familie, je werk, een situatie of je levensmissie, emoties.
Tijdens een opstelling neem ik je mee in de wereld van jouw onderbewuste, maar ook in de energie die er uitgaat van alles wat je opstelt.

Alle therapieen zijn met elkaar te combineren. geef jouw wensen door en ik kan ze tijdens een sessie met je toepassen

Direct thuis van start gaan?

Download de gratis MP3 thuissessie

Scroll naar boven