OVER MIJ...

Ik kan alles tot het tegendeel bewezen is

Touching Soul over mij

Levensmotto: ik kan alles tot het tegendeel bewezen is..

Ik ben Lenny en ben geboren in 1975. Getrouwd en moeder van twee volwassen zonen. En binnenkort oma van de eerste. 

Als jongste van vier kinderen had ik al vroeg het gevoel dat ik me moest bewijzen, temeer ik ook nog eens flink wat jonger was dan de rest. Daardoor heb ik altijd een sterke behoefte om alles te leren wat er te leren valt. Ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar de ander, en naar alles wat er te ervaren viel. Ik ben iemand die moet voelen dat de kachel warm is, waar een ander afgaat op de ervaring van een ander en dan ben ik er door te ervaren achter gekomen dat de ene kachel warm is en de ander niet. Ik ben uiterst leergierig en dat maakt ook dat ik nu als therapeut/coach een enorme hoeveelheid tools heb in mijn “gereedschapskist”. Dat maakt mij veelzijdig en tegelijk geeft mij het de mogelijkheid om op allerlei manieren een uitdaging aan te gaan. 

Ik stem intuïtief af op de ander. Ik luister, voel, vat samen en weet dan: dit gaan we doen, dit is nodig. En ik durf te zeggen, ik zit er zelden naast. 
Dit maakt dat iedereen die bij mij komt zich absoluut serieus genomen voelt, geaccepteerd en ook ervaart dat het allemaal een groeiproces is. Daar hoort soms ook een stukje confrontatie bij, maar altijd vanuit liefde. We hebben het niet over problemen, we hebben verlangens en behoeften die legitiem zijn. Alleen de manier waarom we die hebben leren invullen is nu vaak niet meer zo handig en gewenst en dus gaan we nieuwe manieren aanboren en aanleren. 

Bovenal is het mijn missie dat je uiteindelijk het gevoel hebt weer meer bewust te zijn van de prachtige ziel die je bent en weer of nog meer kunt genieten van jezelf! ♥️

Lenny heeft de kracht om te spiegelen op een zachte maar wel heldere manier. De vragen die ze stelt zorgen er voor dat je de antwoorden die al in jou zitten zelf ontdekt. Dat kan confronterend aanvoelen, maar is altijd bedoeld om het beste in je naar boven te halen en het door jouw gewenste resultaat te bereiken. 

Opleiding

een selectie van relevante opleidingen door de jaren heen

Maatschappelijk werker

✔️  Gesloten jeugdzorg

✔️  Verslavingszorg

✔️  Psychiatrie

✔️  Forensische zorg

✔️  Gezinsbegeleiding

overige opleidingen

✔️  Lichtschool (intuitieve ontwikkeling)

✔️  Hypnotherapie/regressie

✔️   Cognitieve gedragstherapie

✔️  Biologische natuurwetten van dr. Hamer (1 en 2)

✔️  Body-deamouring 

✔️  Sjamanistische healing met de Avatar energie.

“Wie Lenny kent zal beamen dat zij een voorbeeld is van de symboliek ‘een rietje wat diep kan doorbuigen, maar nooit breekt’. Ze vindt door alles heen altijd weer een positieve weg. Weet meesterlijk het negatieve om te buigen naar een belangrijk leerproces. Gebruikt haar verleden als brandstof voor de toekomst.”

Scroll naar boven